Antena 3 CNN Externe Condiția pe care trebuie să o respecte turiștii care vor să viziteze locul în care sunt încoronați regii britanici

Condiția pe care trebuie să o respecte turiștii care vor să viziteze locul în care sunt încoronați regii britanici

Turiștii vor putea să viziteze, vara aceasta, locul în care sunt încoronați regii britanici, însă trebuie să respecte o singură condiție.

Condiția pe care trebuie să o respecte turiștii care vor să viziteze locul în care sunt încoronați regii britanici
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mar 2023   •   23:56

Cei care doresc să calce pe urmele regelui Charles al III-lea vor avea ocazia în această vară, ceremonia de încoronare fiind stabilită pentru data de 6 mai.

Cu toate acestea, vizitatorii se vor putea plimba pe "istorica podea” Westminster Abbey, unde au loc ceremoniile de încoronare, doar dacă își scot pantofii, potrivit CNN.

Astfel, turiștii care vor ajunge la Westminster Abbey din Londra vor fi lăsați să pășească pe pavajul istoric al bisericii și vor putea să admire locul unde va fi așezat scaunul de încoronare.

Pe site-ul abației a fost precizat faptul că turul va fi organizat în anumite zile, între 15 mai și 29 iulie, iar toți vizitatorii vor fi "rugați să se descalțe, pentru a ajuta la protejarea suprafeței".

Citește și: Miliardarul care locuiește într-o casă modestă, cumpărată acum 65 de ani: "Nu cred că voi fi mai fericit în altă parte"

Pavajul este poziționat în fața Altarului Mare al abației și a reprezentat, încă din 1268, scena tuturor încoronărilor englezești, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close