Antena 3 CNN Externe Convoiul militar uriaș care se îndrepta spre Kiev a fost ”împrăștiat și redistribuit”

Convoiul militar uriaș care se îndrepta spre Kiev a fost ”împrăștiat și redistribuit”

Convoiul care staționează de mai bine de o săptămână la doar câțiva kilometri de Kiev a fost împrăștiat și redistribuit în zone strategice.

Convoiul militar uriaș care se îndrepta spre Kiev a fost ”împrăștiat și redistribuit”
Sursa foto: Twitter/ Shashank Joshi
de Laura Dinu    |    11 Mar 2022   •   09:21

Potrivit unor noi imagini din satelit surprinse joi, convoiul din apropierea Kievului, lung de aproape 70 de kilometri, a fost ”împrăștiat și redistribuit în cea mai mare parte”, spune Maxar Technologies citat de CNN.  
 
Imaginile din satelit arată că unele elemente ale convoiului s-au „repoziționat” în păduri și zone mărginite de copaci de lângă Lubyanka, Ucraina, potrivit Maxar. Imaginile din satelit au fost surprinse joi la 11:37, ora Kievului. 

La nord de Baza Aeriană Antonov din Hostomel, Ucraina, vehicule militare rusești sunt văzute pe șosele din zonele rezidențiale din orașul Ozera, la 27 mile nord-vest de Kiev. 


 
Artileria remorcată și alte vehicule sunt văzute adăpostindu-se într-un petic rar de copaci lângă Lubyanka - la aproximativ 3 mile nord-vest de Baza Aeriană Antonov. 

În Berestianka - la 10 mile vest de baza aeriană - o serie de camioane cu combustibil și, ceea ce spune Maxar, par a fi mai multe lansatoare de rachete, sunt văzute poziționate într-un câmp lângă copaci. 
 
La sud-est de Ivankiv, capătul a ceea ce pare a fi convoiul de 64 de kilometri, mai multe camioane şi echipamente pot fi văzute pe șosea.

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Rusia convoi
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close