Antena 3 CNN Externe "Copilul meu s-a simţit oribil". Cum a ajuns un iepure de la Disneyland să fie acuzat de rasism

"Copilul meu s-a simţit oribil". Cum a ajuns un iepure de la Disneyland să fie acuzat de rasism

"Copilul meu s-a simţit oribil". Cum a ajuns un iepure de la Disneyland să fie acuzat de rasism
Sursa foto: Foto: captură Daily Mail
de S.T.    |    08 Feb 2013   •   22:22

O famile de afroamericani aduce acuzaţii grave reprezentanţilor Disneyland. Sunt învinuiţi de rasism, după ce omul care îl interpreta pe iepuraşul alb din "Alice în Ţara Minunilor" a refuzat să le atingă copilul, spun aceştia, din cauza culorii pielii lui.

Jason şi Annelia Black, originari din San Diego, au declarat că actorul deghizat în iepuraş s-a arătat nerăbdător să se fotografieze alături de copiii familiilor de caucazieni, în timp ce pe puştiul lor nu l-a îmbrăţişat şi nici măcar nu l-a atins.

"Au mai venit doi copii acolo, pe care iepurele i-a copleşit cu gesturile sale. I-a îmbrăţişat, i-a pupat şi a făcut fotografii cu ei, lucru care l-a făcut pe copilul meu să se simtă oribil", a povestit Jason Black, citat de Daily Mail.



Întâmplarea avut loc în parcul Disneyland din Anaheim, California, faţă de care familia a depus o plângere pentru rasism.

Potrivit Daily Mail, reprezentantii parcului respectiv au încercat să le ofere părinţilor indignaţi tichete VIP şi o compensaţie de 500 de dolari, dar aceştia au refuzat.

Cei doi părinţi îşi doresc ca reprezentanţii parcului să-şi ceară scuze în mod public şi ca angajatul implicat în incident să fie concediat.

"Nu putem să comentam ceva ce nu am văzut. Vom revizui în detaliu plângerea depusă", a spus Suzi Brown, reprezentanta Disneyland Anaheim.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close