Antena 3 CNN Externe CORONAVIRUS. Cel puțin 100 de oameni au murit în ultimele 24 de ore. Bilanțul deceselor a ajuns la peste 1000

CORONAVIRUS. Cel puțin 100 de oameni au murit în ultimele 24 de ore. Bilanțul deceselor a ajuns la peste 1000

Numărul deceselor provocate de coronavirus creşte într-un ritm alarmant. În ultimele 24 de ore peste 100 de oameni au murit răpuşi de virusul fără leac.

CORONAVIRUS. Cel puțin 100 de oameni au murit în ultimele 24 de ore. Bilanțul deceselor a ajuns la peste 1000
Sursa foto: Foto: Hepta
11 Feb 2020   •   09:00

Bilanţul total a ajuns astfel la 1.018 morţi, iar numărul cazurilor confirmate a depăşit 43.000.

În plină criză medicală, preşedintele chinez a avut prima sa apariţie publică de la finalul lunii ianuarie.

"Trebuie să luptăm în această bătălie, în acest război total, război al poporului împotriva epidemiei, cu încredere totală. Trebuie să avem încrederea că vom câştiga!", a spus Xi Jinping, preşedintele Chinei.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a transmis că o echipă de specialişti a ajuns în China şi a cerut tuturor statelor să facă tot posibilul pentru a preveni un dezastru mai mare la nivel global.

Numărul cazurilor continuă să crească ameninţător şi pe nava de croazieră Diamond Princess, ancorată în Yokohama. Au fost descoperite 65 de noi infecţii cu coronavirus. Din datele autorităţilor, cei 17 români aflaţi la bord, majoritatea membri ai echipajului, nu se află printre cei 135 de oameni contaminaţi în total.

×
Subiecte în articol: coronavirus China
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close