x close

Noi cazuri de coronavirus în Italia. În total, 16 persoane au fost infectate

21 Feb 2020   •   19:48
Noi cazuri de coronavirus în Italia. În total, 16 persoane au fost infectate

Alte două cazuri de coronavirus în Italia. E vorba de doi cetățeni venețieni care, potrivit primelor rezultate, au fost testați pozitiv. Aceștia au fost deja izolați în spital și așteaptă rezultatele celui de-al doilea test. 

Alte șase persoane din regiunea Lombardia, diagnosticate cu coronavirus, sunt în stare gravă, a spus guvernatorul Lombardiei, Attilio Fontana. Toți pacienții sunt adulți și au în jur de 40 de ani. În rest, 250 de persoane suspecte de coronavirus au fost izolate.

În localitatea Codogno, provincia Lodi, au fost depistate alte 8 cazuri. Aici a fost diagnosticat primul caz al unei persoane contaminate cu coronavirus în Italia. este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani. În urma cercetărilor, soția și alte 4 persoane au fost găsite pozitive la testele medicale specifice. ''Am identificat 8 cazuri pozitive, inclusiv 5 lucrători în sănătate, asistenți medicali și medici de la spitalul Codogno și trei pacienți", a spus consilierul lombard pentru bunăstare, Giulio Gallera, potrivit ansa.it

Numărul deceselor provocate de coronavirus, la nivel global, a depășit 2.200. 

Numărul total al celor infectați cu coronavirus a depășit 76.000.

Citeşte mai multe despre:

coronavirus italia
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati