Antena 3 CNN Externe Și-a mărturisit crima după 40 de ani pentru că ”nu voia să moară pe străzi”

Și-a mărturisit crima după 40 de ani pentru că ”nu voia să moară pe străzi”

Un britanic a mărturisit o crimă înfăptuită în urmă cu 40 de ani. Bărbatul locuia pe străzi și a vrut să-și petreacă ultimii ani în închisoare.

Și-a mărturisit crima după 40 de ani pentru că ”nu voia să moară pe străzi”
Sursa foto: Pexels
de Alexandra Ionescu    |    13 Oct 2021   •   22:45

Un bărbat fără adăpost a recunoscut că a omorât un chelner cu 40 de ani în urmă. El a spus că preefră să-și petreacă ultimele zile în închisoare, și nu ”să moară pe străzi”.

Anthony Kemp avea 21 de ani când l-a atacat pe Christopher Ainscough cu o scrumieră în noaptea în care s-au cunoscut, în decembrie 1983.

În iulie, anul trecut s-a dus la stația de poliție din Chiswick pentru a mărturisi. A început să arunce cu pietre în geamuri, până când un polițist a venit să vorbească cu el. 

Kemp a recunoscut că l-a lovit în mod repetat în cap pe chelner în urmă cu 40 de ani din cauza unei certe.

”Nu am să locuiesc pe străzi. Asta e sigur. Prefer că guvernul să aibă grijă de mine.

Vreau să îmi petrec ultimii ani în închisoare, și nu să mai dorm pe străzi”, a spus el.

”Timp de 40 de ani am scăpat, dar acum e timpul să plătesc.”

Bărbatul care a fost heroinoman și alcoolic, și-a retras mărturisirea la 3 zile după ce a fost eliberat pe cauțiune. A dat vina pe un fost complice, care în 1988 s-a sinucis în închisoare. 

Totuși, poliția a comparat mostrele de ADN dintr-un muc de țigară cu cele de pe scrumiera cu care a fost ucis chelnerul.

Ainscough, în vârstă de 50 de ani, l-a invitat pe Kemp la el acasă în primele ore ale dimineții și stătea pe canapea când a fost atacat. Corpul lui a fost descoperit de poliție, atunci când a venit să îl verifice după ce a lipsit de la muncă dintr-un restaurant din oraș.

Victima a suferit răni îngrozitoare la cap, după ce a fost lovit în mod repetat cu o scrumieră din marmură ce cântărea 2 kilograme.

Luna trecută, Kemp a pledat ”vinovat” la acuzația de crimă, și va primi sentința joi, 14 octombrie, potrivit The Telegraph.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie chelner crima scrumiera
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close