Antena 3 CNN Externe Critici dure la adresa lui Donald Trump după retragerea SUA din acordul nuclear: „Nu are capacitatea mintală de a aborda problemele”

Critici dure la adresa lui Donald Trump după retragerea SUA din acordul nuclear: „Nu are capacitatea mintală de a aborda problemele”

Critici dure la adresa lui Donald Trump după retragerea SUA din acordul nuclear: „Nu are capacitatea mintală de a aborda problemele”
Sursa foto: Foto: Facebook/Donald J. Trump
de S.T.    |    09 Mai 2018   •   11:53

Preşedintele american Donald Trump nu este apt pentru funcţia pe care o ocupă, a declarat miercuri preşedintele parlamentului iranian, Ali Larijani, după decizia liderului de la Casa Albă de a retrage Statele Unite din acordul nuclear încheiat în iulie 2015 şi de a reintroduce sancţiuni dure împotriva Iranului, transmite Reuters.

„Trump nu are capacitatea mintală de a aborda problemele”, a declarat Larijani, conform site-ului parlamentului de la Teheran, în timp ce agenţia de presă Tasnim l-a citat pe Larijani afirmând că Organizaţia pentru Energie Atomică a Iranului ar trebui să reia toate activităţile nucleare.

„Abandonarea de către Trump a acordului nuclear a fost un show diplomatic. Iranul nu are obligaţia de a-şi onora angajamentele dată fiind situaţia actuală. Este o ameninţare la adresa păcii şi securităţii. Nu sunt sigur dacă semnatarii europeni ai acordului îşi vor respecta promisiunile”, a mai declarat Larijani, potrivit televiziunii de stat.

„Este evident că Trump înţelege doar limbajul forţei”, a adăugat el.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump acord nuclear
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close