x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Critici dure la adresa președintelui american Donald Trump. Noua Miss SUA l-a atacat chiar în timpul unui concurs de frumusețe

de 14 Sep 2017   •   13:24
Critici dure la adresa președintelui american Donald Trump. Noua Miss SUA l-a atacat chiar în timpul unui concurs de frumusețe  127
FOTO: Facebook/Cara Mund

Cara Mund, tânăra de 23 de ani, care a primit coroana concursului Miss America 2018, l-a criticat dur în timpul concursului de frumusețe, pe președintele SUA Donald Trump pentru retragerea Statelor Unite din Acordul Climatic de la Paris, potrivit The Telegraph.

”Există dovezi că schimbarea climatică este o problemă actuală. Orice aţi crede, noi trebuie să fim la masa negocierior, așa că decizia de a ieși din Acordul de la Paris a fost una proastă pentru Statele Unite”, a declarat proaspăta Miss SUA în timpul probei de inteligență din cadrul concursului.

Mai mult, aceasta a spus că nu o interesează urmările pe care le poate avea răspunsul ei asupra șanselor de a câștiga competiția.

Toate aceste critici la adresa președintelui american vin după ce Donald Trump a decis anul acesta să retragă Statelor Unite din Acordul Climatic de la Paris care propune reducerea gazelor de emisie cu efect de sera. 

Pe lângă marele titlu pe care l-a câștigat, Cara Mund a plecat acasă cu o bursă în valoare de 50 de mii de dolari.

 

 

sati