Antena 3 CNN Externe Cum s-a fotografiat această femeie care trăia din "ajutor social". Imaginile au stârnit revolta unei ţări întregi

Cum s-a fotografiat această femeie care trăia din "ajutor social". Imaginile au stârnit revolta unei ţări întregi

Cum s-a fotografiat această femeie care trăia din "ajutor social". Imaginile au stârnit revolta unei ţări întregi
de O.P.    |    23 Feb 2015   •   09:18

Kay Bird are 28 de ani şi este mama unei fetiţe de doar 3 luni de zile. Kay nu lucrează, trăieşte cu părinţii ei, iar banii care îi intră în conturi vin din ajutorul social care ajunge la aproape 10.000 de lire pe an.

În imaginile publicare de Kay pe contul său de socializare se poate vedea cum tânăra, care a refuzat să se angajeze pe motiv că nimeni nu o primeşte la muncă din cauza copilului pe care îl are, petrece o vacanţă de lux de cinci săptămâni. Ea a vizitat locuri de lux ca Dubai, Singapore, Australia sau Bali.



Luată la întrebări de asistenţii sociali, Kay a spus cu nonşalanţă că ea nu se simte vinovată de excursia pe care a facut-o, pentru că bani i-au intrat treptat în cont şi a făcut rezervările dintr-un loc într-altul: "Mă aflam în Dubai şi am văzut că mi-au intrat nişte bani în cont, atunci m-am decis că mi-aş dori să vizitez şi Grecia, la fel s-a întâmplat şi cu Australia, ori alte locuri în care am fost. Totul a venit de la sine", povesteşte femeia.



Asistenţii sociali analizează acum dosarul tinerei şi vor decide dacă va mai primi sau nu ajutor social.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close