Antena 3 CNN Externe Cum s-a "răcorit" această femeie, după ce şi-a găsit PRIETENA în patul logodnicului ei. "A fost cea mai dulce răzbunare"

Cum s-a "răcorit" această femeie, după ce şi-a găsit PRIETENA în patul logodnicului ei. "A fost cea mai dulce răzbunare"

Cum s-a "răcorit" această femeie, după ce şi-a găsit PRIETENA în patul logodnicului ei. "A fost cea mai dulce răzbunare"
de O.P.    |    09 Feb 2015   •   07:41

Lynn Bennett, din Goole, a avut parte de o surpriză neplăcută, dar pe care a rezolvat-o rapid, calmându-şi sufletul rănit. Femeia avea o relaţie de trei ani şi jumătate cu un bărbat, dar în ultima perioadă lucrurile nu mai stăteau aşa bine între ei.

Într-o zi s-a decis să meargă la el acasă, fără să îl anunţe. A sunat la uşă, el a răspuns, iar Lynn a mers direct în dormitor, acolo unde a găsit-o pe prietena ei, îmbrăcată în lenjerie intimă.

"Mi-a fost foarte clar atunci, erau amanţi".



Lynn a decis sa se rezbune pe iubitul infidel, astfel ca i-a decorat casa cu un baner mare pe care scria ”Sunt un infidel. M-am culcat cu alta femeie”.

”A durat doar 10 minute, dar a fost cea mai buna razbunare. Am stiut ca asta e cea mai buna metoda pentru a-l face de ras in fata vecinilor”, a marturisit Lynn.

×
Subiecte în articol: relatii viata de cuplu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close