Antena 3 CNN Externe Cum se distrează francezii pe seama românilor: Îşi învaţă copiii să cerşească (VIDEO)

Cum se distrează francezii pe seama românilor: Îşi învaţă copiii să cerşească (VIDEO)

Cum se distrează francezii pe seama românilor: Îşi învaţă copiii să cerşească (VIDEO)
21 Apr 2010   •   16:20

Glumele pe seama cerşetorilor de origine română circulă pe internet de foarte multă vreme.

În contextul scandalului provocat de un comediant francez care a ironizat poporul român, au ieşit la suprafaţă mai multe materiale video batjocoritoare la adresa noastră.

În primul filmuleţ, un bărbat de origine franceză îşi învaţă copilul să se comporte ca un român adevărat. Mai exact, să cerşească.

Bărbatul îl învaţă pe copil totul - de la text, la felul în care să vorbească, până la haine. La un moment dat, pentru ca transformarea să fie completă, bărbatul se ridică în picioare şi îi rupe tricoul băiatului.

UN FRANCEZ ÎŞI ÎNVAŢĂ COPILUL SĂ CERŞEASCĂ PRECUM UN ROMÂN


Cel de-al doilea material reprezintă o o bucată dintr-o înregistrare a unei emisiuni de radio din Franţa. Prezentatorul a încercat să citească o ştire referitoare la o româncă. Acesta a spus că femeia s-a prezentat la un spital din Arad, moment în care a fost întrerupt de invitaţii săi.

Persoanele aflate în studio au oferit mai multe motive pentru care românca ar fi avut nevoie de doctori. Unul dintre invitaţi a spus că este posibil ca femeia să se fi dus la spital ca să-şi amputeze un picior... pentru a-şi găsi un loc de muncă.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Franta distractie
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close