Antena 3 CNN Externe Cuvintele dureroase pe care prinţul Harry i le-a spus lui Meghan Markle înainte ca ea să accepte cererea în căsătorie

Cuvintele dureroase pe care prinţul Harry i le-a spus lui Meghan Markle înainte ca ea să accepte cererea în căsătorie

Cuvintele dureroase pe care prinţul Harry i le-a spus lui Meghan Markle înainte ca ea să accepte cererea în căsătorie
09 Iun 2018   •   08:40

Prințul Harry a fost până pe 19 mai unul dintre cei mai râvniți burlaci, însă puțină lume știe motivul adevărat pentru care mezinul familiei regale nu a mers până acum în fața altarului.

Harry a avut până la Meghan Markle mai multe relații serioase, printre care cele cu celebrele Chelsy Davy și Cressida Bonas. Însă, de fiecare dată când lumea se aștepta ca tânărul să-și ducă iubita la altar, acesta anunța că s-a despărțit.

Acum a ieșit la iveală adevăratul motiv pentru care Harry nu s-a căsătorit mai devreme. Și asta, pentru că fiul regretatei prințese Diana își avertiza de fiecare dată iubitele la ce să se aștepte din momentul în care vor intra în familia regală. Însă, singura care nu s-a speriat se pare că a fost Meghan Markle.

„Este un mare lucru și nu este ușor pentru nimeni”, a spus el. „Știu că vei fi într-adevăr incredibil de bună la tot ce vei avea de făcut în calitate de soția mea, și, în mod evident, acest lucru reprezintă  o mare ușurare pentru mine pentru că știu că vei fi capabilă să faci față tuturor situațiilor care vor veni. Suntem o echipă fantastică, știu că suntem și sper să încercăm în timp să avem împreună cât mai multă influență asupra lucrurilor de care ne pasă, atât pe cât e posibil”, a continuat el, potrivit libertateapentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: printul Harry Meghan Markle cuvinte
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close