Antena 3 CNN Externe "Dă şi mie un milion!" | Oligarhul rus Roman Abramovici se împumută de la prieteni pentru a-şi putea plăti angajaţii

"Dă şi mie un milion!" | Oligarhul rus Roman Abramovici se împumută de la prieteni pentru a-şi putea plăti angajaţii

Roman Abramovici le cere prietenilor din Statele Unite ale Americii să îl împrumute cu câte un milion de euro ca să îşi poată plăti angajaţii răspândiţi peste tot prin lume. Deşi, pe hârtie, oligarhul are peste 14 miliarde de dolari, acum este, practic falit, din cauza sancţiunilor Occidentului.

"Dă şi mie un milion!" | Oligarhul rus Roman Abramovici se împumută de la prieteni pentru a-şi putea plăti angajaţii
Sursa foto: Hepta
de Naty Badea    |    06 Apr 2022   •   11:19

Un milion de dolari - aceasta este suma pe care Roman Abramovici a cerut-o fiecărui prieten pe care îl are la Hollywood.

În ultima vreme tot apar ştiri cu dificultăţile financiare cu care se confruntă oligarhii ruşi din cauza sancţiunilor suportate. Unii se plâng că nu mai au şofer şi nici femeie la curăţenie, alţii împrumută bani de la asistenţii personali ca să poată merge cu taxiul.

Iată că Roman Abramovici a cerut cu împrumut, de la prietenii săi din SUA, bani pentru a-şi plăti angajaţii. 

750.000 de dolari pe săptămână, aceasta este suma de care miliardarul rus are nevoie pentru a acoperi toate cheltuielile cu angajaţii şi asistenţii personali pe care îi are. Şi vorbim aici inclusiv despre echipajul şi personalul de pe cele două megaiahturi pe care le deţine - Solaris şi Eclipsa, care se aflau la adăpost în Turcia, dar a trebuit să le mute şi nu a fost deloc ieftin să facă asta.

Ce i-au răspuns prietenii de la Hollywood, cu care a împărţit atâtea petreceri fastuoase? Se pare că aceştia nu i-au dat banii. Se ştie - pe surse - că, în primul rând nu aveau aceşti bani cash, un milion de dolari. Pe de altă parte, vedetelor le-au fost teamă de eventualele sancţiuni pe care le-ar putea suporta şi ele dacă s-ar afla că l-au ajutat pe Roman Abramovici. 

Vom vedea care va fi situaţia "sărăcului" miliardar rus rămas fără niciun ban deoarece toate conturile lui sunt blocate. 

×
Subiecte în articol: Roman Abramovici
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close