Antena 3 CNN Externe "Dacă fetiţa mea vede asta în magazin cred că îşi va face griji pentru venirea Moşului". Ce vinde un lanţ de supermarket-uri înainte de Sărbători

"Dacă fetiţa mea vede asta în magazin cred că îşi va face griji pentru venirea Moşului". Ce vinde un lanţ de supermarket-uri înainte de Sărbători

"Dacă fetiţa mea vede asta în magazin cred că îşi va face griji pentru venirea Moşului". Ce vinde un lanţ de supermarket-uri înainte de Sărbători
Sursa foto: Foto: elviajero.elpais.com
de S.T.    |    14 Noi 2012   •   18:33

Un supermarket cunoscut din Anglia a generat numeroase reacţii negative din partea clienţilor după ce a scos la vânzare un produs considerat inoportun în preajma sărbătorilor.

Supermarketurile Lidl din Anglia au introdus pe rafturi, sub marcă de lux, carne de ren la un preţ de aproximativ 10 euro pachetul.

Lidl susţine că acest tip de carne are un conţinut redus de grăsime şi un gust natural. Cu toate acestea, părinţii din Anglia consideră că vânzarea unui asemenea produs chiar în preajma Crăciunului este un lucru total neinspirat, deoarece renii sunt asociaţi de copii cu celebrul Rudolf care îl ajută pe Moş Crăciun să le aducă daruri, scrie Daily Mail.

Acest produs conţine de fapt picioare şi pulpe de ren din Siberia, însă părinţii sunt profund indignaţi de introducerea acestui tip de carne spre vânzare.

"Dacă fetiţa mea vede această carne pe raioanele magazinului cred că îşi va face griji pentru că se va gândi că Moş Crăciun nu îi va mai putea aduce cadourile. Rudolf renul nu îl mai poate ajuta din moment ce nu mai are picioare. Este un moment total neinspirat să aduci la vânzare acest produs. Chiar nu e plăcut să îţi laşi copiii să vadă aceste cărnuri în magazine pentru că vor fi descurajaţi", a declarat tatăl unei fetiţe.

"Vindem această gamă de carne de lux ca făcând parte din produsele specifice Crăciunului. Această gamă mai include şi carne de vânat, de prepeliţă sau potârniche. În 2010 clienţii noştrii au avut o reacţie pozitivă la aceste tipuri de carne, aşa că anul acesta repetăm vânzarea lor", a declarat un purtător de cuvânt al celor de la Lidl.


×
Subiecte în articol: Mos Craciun carne
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close