Antena 3 Externe Declaraţia OFICIALĂ privind cel mai mare secret fast-food. Ce ingrediente sunt de fapt în cartofii si hamburgerii "nemuritori"

Declaraţia OFICIALĂ privind cel mai mare secret fast-food. Ce ingrediente sunt de fapt în cartofii si hamburgerii "nemuritori"

de O.P.    |    02 Oct 2012   •   10:40
Declaraţia OFICIALĂ privind cel mai mare secret fast-food. Ce ingrediente sunt de fapt în cartofii si hamburgerii "nemuritori"

S-au făcut numeroase experimente care au avut un impact uriaş asupra consumatorilor de produse fast food. S-au luat mai multe porţii de cartofi prăjiţi şi hamburgeri, de la mai multe restaurante, şi s-au pus în borcane separate, sigilate.

Dacă în mod normal, în câteva zile mâncarea începe să mucegăiască, unele produse arătau ca "proaspăt scoase din cuptor" şi la trei luni de când a fost făcut experimentul.

Astfel a fost inoculată ideea că în produsele fast food sunt introduse foarte multe chimicale, care permit hranei să aibă un termen de valabilitate mult mai mare decât ar fi normal.

Însă, reprezentanţii unui lanţ mare de restaurante fast food au declarat că "Produsele noastre nu sunt pline de chimicale, ci ele mucegăiesc ca orice alt tip de mâncare, daca sunt lăsate într-un mediu propice, nu închise în borcane ermetice".

Astfel, “un hamburger, după ce este preparat, devine mai uscat. În momentul în care este lăsat în cameră, continuă să piardă din apă şi de aceea se usucă şi nu putrezeşte. Dacă doriţi să vedeţi cum se mucegăieşte un hamburger, îl puteţi înveli într-o folie de plastic, care să împiedice uscarea lui”, a declarat medicul angajat de respectivul lanţ de produse fast food.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close