Antena 3 CNN Externe Rusia l-a făcut pe Donald Trump președinte al SUA, susține un deputat de la Moscova

Rusia l-a făcut pe Donald Trump președinte al SUA, susține un deputat de la Moscova

Un parlamentar din Duma de Stat a Rusiei a făcut referire la alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite, sugerând că Moscova a avut un rol esențial în alegerile desfășurate în 2016 peste Ocean.

Rusia l-a făcut pe Donald Trump președinte al SUA, susține un deputat de la Moscova
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2022   •   16:03

Evgheni Popov, membru al partidului prezidențial "Rusia Unită", a comentat criza politică din Marea Britanie, exprimându-și regretul că țara sa nu poate interveni în desemnarea succesorului lui Boris Johnson, așa cum ar fi procedat în cazul lui Donald Trump.

Popov, care este și realizator TV, a continuat ideea unui invitat în studio, care a spus că "unii dintre cei mai odioși lideri încep să fie schimbați".

"Ar fi minunat dacă am putea să-i înlocuim pe acei lideri așa cum l-am ales pe președintele Trump în SUA. Acum trebuie ales un nou premier. Din păcate, ei nu sunt aleși în Marea Britanie, ci sunt numiți.

Nu vom putea influența voința votanților britanici. Cu toate acestea, vom vedea cine-l va înlocui pe Boris. Nu prea suntem optimiști în această privință", a spus parlamentarul rus la televiziunea de stat.

Donald Trump a fost ales președinte în 2016, favorizat de sistemul electoral din SUA, în pofida faptului că la scrutinul popular s-a clasat cu aproape 3 milioane de voturi în urma contracandidatei sale, Hillary Clinton.

Democrații americani au acuzat Rusia că s-a implicat în alegerea lui Trump.

×
Subiecte în articol: Donald Trump Rusia Evgheni Popov SUA
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close