Antena 3 CNN Externe Descoperirea din casa celui mai mare terorist, care va salva planeta. Vezi cele mai ascunse planuri ale răufăcătorilor

Descoperirea din casa celui mai mare terorist, care va salva planeta. Vezi cele mai ascunse planuri ale răufăcătorilor

Descoperirea din casa celui mai mare terorist, care va salva planeta. Vezi cele mai ascunse planuri ale răufăcătorilor
Sursa foto: Foto:lesterd2009.hubpages.com
de O.P.    |    01 Mar 2012   •   12:56

După ce Osama bin Laden a fost omorât de americani anul trecut, fiecare centimetru al casei sale a fost căutat cu mare atenţie de specialişti. Pe fir au intrat şi serviciile secrete ale Pakistanului, care au pretins că locuinţa lui Osama intră în jurisdicţia lor, scrie The Sun.

Experţii au găsit două Biblii care le-au trezit un intens interes, pentru că mai multe pasaje erau subliniate şi scrise într-un limbaj secret, iar experţii în terorism consideră că acestea sunt semne că Osama bin Laden şi reţeaua lui planificau alte atacuri asupra Occidentului.

Aceste Biblii au ajuns pe mâna celor de la ISI, sistemul de securitate pakistanez, care studiază cu mare atenţie fiecare centimetru de text pentru a dejuca planurile grupării teroriste al cărei conducător a fost Osama.

Se pare că erau plănuite mai multe atacuri, iar dacă aceste coduri vor fi decriptate la timp, atacurile teroriste vor putea fi înăbuşite din faşă.



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close