Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român a traversat jumătate de continent cu mașina, fără a deține permis de conducere. Cum au descoperit polițiștii

Un român a traversat jumătate de continent cu mașina, fără a deține permis de conducere. Cum au descoperit polițiștii

Un român de 40 de ani a călătorit prin Europa, deși nu avea carnet de conducere.

Un român a traversat jumătate de continent cu mașina, fără a deține permis de conducere. Cum au descoperit polițiștii
Sursa foto: Pexels
05 Iun 2020   •   12:40

A ajuns în Austria, în apropiere de granița cu Italia, iar mașina i-a luat foc. În acest fel, polițiștii au ajuns la fața locului și au descoperit că a condus în mod ilegal un drum atât de lung. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Românul a traversat jumătate de continent, fără să se teamă că ar putea fi prins. Atunci când a fost luat la întrebări de polițiști, bărbatul a mărturisit că așa merge de aproape un an.

Potrivit Rotalianul, incendiul a izbucnit la motorul maşinii conduse de cetăţeanul român în jurul orei locale 14,20, miercuri, 3 iunie. Şoferul, care în acel moment se afla în dreptul localităţii Villach-Magdalen (la circa 15 km de graniţa cu Italia), a reuşit să iasă de pe autostradă înainte ca flăcările de la motor să se extindă şi să-i pună în pericol viaţa.

Incendiul a fost stins de un angajat al companiei care se ocupă cu întreţinerea străzilor şi care trecea întâmplător prin zonă.

Românul a fost luat în custodia Poliției austriece.

×
Subiecte în articol: Europa Italia Austria
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close