Antena 3 CNN Externe "Diavolul să îşi facă nevoile pe mormântul vostru". Blestemul unui tată care şi-a ucis fiicele în numele ONOAREI

"Diavolul să îşi facă nevoile pe mormântul vostru". Blestemul unui tată care şi-a ucis fiicele în numele ONOAREI

"Diavolul să îşi facă nevoile pe mormântul vostru". Blestemul unui tată care şi-a ucis fiicele în numele ONOAREI
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
de O.P.    |    16 Noi 2011   •   07:28

Un musulman de 58 de ani, orbit de regulile stricte impuse de tradiţie, şi-a ucis cu sânge rece cele trei fete, în numele onoarei. Bărbatului nu i-a convenit că cea mai mare dintre fete s-a căsătorit cu un pakistanez, ceea ce ar fi fost împotriva firii.

"Chiar dacă ar învia de 100 de ori, aş repeta gestul fără să ezit vreo secundă!", a declarat Mohammad Shafira, de 58 de ani, în timpul anchetei poliţiştilor.

Bărbatul considera că fetele lui sunt nişte scursuri, care se comportau adesea ca nişte prostituate. Astfel, spune el, în numele onoarei a fost nevoit să le ia viaţa.

Cadavrele celor trei fete, împreună cu cel al primei soţii al lui Mohammad au fost găsite în maşina familiei, înecate în canalul Rideau, Ontario, Canada.

Îniţial poliţiştii au crezut că cele patru femei au murit în urma unui accident, mai ales că soţia actuală a lui Shafira a declarat anchetatorilor că fetele au dispărut de acasă.

"Să le ştiu moarte este mai bine decât să le ştiu în braţele acelor bărbaţi. Îmi spun: 'Ai făcut bine'. Dacă s-ar întoarce la viaţă de 100 de ori, le-aş omorî din nou, fără ezitare. Diavolul să îşi facă nevoile pe mormântul lor! O fată onestă nu ar trebui să se comporte ca o prostituată, aşa cum au făcut ele", a declarat bărbatul în timpul audierilor.



×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close