Antena 3 CNN Externe Directorul Teatrului Balşoi susţine că ştie cine l-a atacat cu acid luna trecută

Directorul Teatrului Balşoi susţine că ştie cine l-a atacat cu acid luna trecută

Directorul Teatrului Balşoi susţine că ştie cine l-a atacat cu acid luna trecută
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.Z.    |    04 Feb 2013   •   09:00

Directorul artistic al Teatrului Balşoi din Moscova, Serghei Filin, susţine că este "absolut sigur" că ştie cine este persoana care l-a atacat cu acid luna trecută, incident în urma căruia a fost grav rănit.

Totuşi, Serghei Filin a spus că nu va dezvălui numele autorului, lăsându-i pe anchetatorii să facă acest anunţ, informează BBC News.

Reprezentantul teatrului moscovit s-a declarat convins că scopul atacului a fost înlăturarea sa din poziţia de director artistic şi distrugerea reputaţiei prestigioase a companiei de balet ruse.

Săptămâna aceasta, Serghei Filin urmează să meargă din nou în Germania, pentru a-şi continua tratamentul.

În atacul din 17 ianuarie de la Moscova, victima a fost granită în zona ochilor. Filin, în vârstă de 42 de ani, a precizat că a fost deja operat de cinci ori şi că se află sub supraveghere constantă.

Bărbatul a declarat că ştie persoane cărora nu le plăcea felul în care conducea compania de balet, cunoscută pentru luptele interne şi rivalităţi, însă s-a declarat convins că nu avea "duşmani evidenţi".

În 2011, directorul Teatrul Balşoi a demisionat de la conducerea instituţiei, după ce a fost implicat într-un scandal cu forografii erotice.




×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close