Antena 3 CNN Externe Dmitri Rogozin a șters amenințările la adresa României și Republicii Moldova de pe rețelele de socializare

Dmitri Rogozin a șters amenințările la adresa României și Republicii Moldova de pe rețelele de socializare

Dmitri Rogozin a șters amenințările la adresa României și Republicii Moldova de pe rețelele de socializare
01 Aug 2017   •   16:17

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, cel care acum câteva zile a amenințat dur România și care a criticat reținerea artiștilor ruși pe Aeroportul Chișinău, a șters toate postările de pe Twitter și Facebook în legătură cu scandalul iscat cu privire la venirea sa la Chișinău.

„Autoritățile române au supus pericolului viețile pasagerilor cursei aeronavei S7, a femeilor și a copiilor. Combustibil ne-a ajuns până la Minsk. Așteptați răspuns, nemernicilor”, a scris Rogozin pe pagina sa de Twitter. Aceasta a fost prima reacție a lui Rogozin, după ce avionul în care se afla el, a primit interdicție de a survola spațiul aerian al României. Replica vicepremierului rus a fost criticată de autoritățile din România, care au considerat că acțiunile lui Rogozin au fost deliberate, cu scopul de a crea un diferend politic între Rusia și România. Totuși, mesajul lui Rogozin nu mai poate fi găsit pe pagina sa de Facebook și de Twitter, scrie tv8.md.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close