x close

Doi români, cercetaţi în Italia pentru că transportau 1.000 de baterii uzate, din care curgea acid

de Antena3.ro    |    29 Dec 2011   •   22:31
Doi români, cercetaţi în Italia pentru că transportau 1.000 de baterii uzate, din care curgea acid 429 Foto: canaryng.com

Doi români sunt cercetaţi pentru transport ilegal de deşeuri toxice după ce au fost prinşi cu 1.000 de baterii uzate din care curgea acid, informează estense.com.

Poliţiştii italienii au oprit camionul cu numere româneşti care efectua transportul, în nordul Italiei, reţinându-i pentru cercetări pe şofer şi un pasager.
   
Autocamionul înmatriculat în România a fost oprit pentru un control de rutină în provincia italiană Ferrara (nord). Carabinierii au observat că din interior se scurgea un lichid, care s-a dovedit a fi acid din cele 1.000 de baterii auto uzate care se aflau la bordul vehiculului.
   
Şoferul şi pasagerul, amândoi cetăţeni români, nu au putut furniza informaţii în legătură cu provenienţa bateriilor uzate şi nici în legătură cu locul unde urmau să fie transportate, precizând doar că se îndreptau spre România.
   
Cei doi români, în vârstă de 29 şi 33 de ani, vor fi cercetaţi în libertate pentru transport neautorizat de deşeuri toxice.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati