Antena 3 CNN Externe Doi români, vecini cu familia regală din Arabia Saudită. Oamenii au ocupat o vilă din Londra

Doi români, vecini cu familia regală din Arabia Saudită. Oamenii au ocupat o vilă din Londra

Doi români, vecini cu familia regală din Arabia Saudită. Oamenii au ocupat o vilă din Londra
Sursa foto: vila
17 Iul 2009   •   10:37

Sunt săraci lipiţi şi totuşi locuiesc alături de unii dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Este vorba despre doi români şi un francez care, de câteva luni, au ocupat o vilă abandonată din nordul Londrei care valoarează nu mai puţin de 3 milioane de lire sterline.

Pe aceeaşi stradă cu românii locuiesc membri ai familiei regale din Arabia Saudină şi Brunei, precum şi fondatorul companiei Mittal Steel, care deţine o proprietate de 40 de milioane de lire sterline, arată The Telegraph.

Românii s-au dovedit a fi bun gospodari. Ei au reparat acoperişul vilei şi au instalat cablu electric. Locuinţa este complet goală. În vila cu trei etaje există numai trei paturi pe care dorm ?chiriaşii? de origine română şi franceză. Aceştia susţin că lucrează în domeniul construcţiilor şi grădinăritului şi că au reparat casa în timpul liber.


?Suntem oameni normali, avem locuri de muncă. Avem o relaţie bună cu vecinii şi, în plus, am reparat şi casa?, a declarat Cătălin, un român în vâsrtă de 34 de ani.

Locuinţa a fost găsită de Călin Ciufudean, în vârstă de 32 de ani. ?Noi avem grijă de casă în locul proprietarului?, spune românul.

Vila aparţine unui cuplu de nigerieni, care a cumpărat-o în urmă cu opt ani. Românii recunosc că s-au mutat în casă înainte să-l contacteze pe proprietar, însă, susţin că, în prezent, au permisiunea acestora de a locui în vilă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arabia Saudita romani vila
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close