Antena 3 Externe Donald Trump, avertisment legat de scutul de la Deveselu

Donald Trump, avertisment legat de scutul de la Deveselu

18 Iul 2017   •   09:33
Donald Trump, avertisment legat de scutul de la Deveselu

Casa Albă a transmis Camerei Reprezentanţilor a Congresului Statelor Unite că se opune accelerării instalării de noi capabilităţi la sistemul de apărare antirachetă Aegis Ashore de la baza militară americană de la Deveselu din România, arătând că, deocamdată, eficienţa lor nu a fost încă dovedită şi, în plus, nu sunt cunoscute potenţialele consecinţe neintenţionate pe care acestea le-ar putea avea asupra populaţiei din zonă, relatează Profit.ro.

Mesajul este inclus în punctul de vedere oficial al Administraţiei Prezidenţiale de la Washington asupra proiectului de lege privind aprobarea bugetului Pentagonului pentru anul fiscal 2018 (octombrie 2017 – septembrie 2018) elaborat de Camera Reprezentanţilor, se arată în analiza realizată de sursa citată.

Totuşi, Donald Trump nu a indicat că ar intenţiona să-şi exercite dreptul de veto asupra proiectului de lege, iar în document se arată că Administraţia Prezidenţială este dispusă să colaboreze cu Congresul pentru găsirea de soluţii de compromis.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close