Antena 3 CNN Externe Avocat: Președintele ales al SUA, Donald Trump, va fi dat în judecată pentru defăimare

Avocat: Președintele ales al SUA, Donald Trump, va fi dat în judecată pentru defăimare

Avocat: Președintele ales al SUA, Donald Trump, va fi dat în judecată pentru defăimare
de M.Z.    |    17 Ian 2017   •   23:17

Republicanul Donald Trump, care urmează să fie învestit preşedinte al Statelor Unite ale Americii, va fi dat în judecată pentru defăimare, a anunțat marți renumita avocată antidiscriminare Gloria Allred, informează Observator.tv.

Potrivit avocatei, Summer Zervos, o fostă concurentă în emisiunea "Ucenicul/The Apprentice", prezentată de Donald Trump, îl acţionează în judecată pe acesta sub acuzaţia de defăimare.

"Summer Zervos a fost victima unor atingeri sexuale nepotrivite. Ea a mărturisit familiei şi apropiaţilor ce s-a întâmplat, însă nu a luat nicio acţiune deoarece a crezut că este vorba despre un incident izolat sau că Trump regretă ceea ce a făcut. Însă, în luna octombrie a anului trecut, acest lucru s-a schimbat. (...) a devenit clar pentru clienta mea că nu era vorba despre un incident izolat”, a declarat avocata. Summer Zervos îl acuză pe Trump că a minţit atunci când a spus că nu ar fi atins-o într-un mod nepotrivit.

Pe 8 octombrie 2016, presa americană a publicat o înregistrare din 2005 cu Donald Trump, în care se laudă, în termeni vulgari, că a întreţinut relaţii sexuale cu o femeie măritată, a cărei identitate nu este precizată, dar şi că a pipăit multe alte femei, spunând “când eşti un star, te lasă să o faci”.

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close