Antena 3 Externe Avocat: Președintele ales al SUA, Donald Trump, va fi dat în judecată pentru defăimare

Avocat: Președintele ales al SUA, Donald Trump, va fi dat în judecată pentru defăimare

de M.Z.    |    17 Ian 2017   •   23:17
Avocat: Președintele ales al SUA, Donald Trump, va fi dat în judecată pentru defăimare

Republicanul Donald Trump, care urmează să fie învestit preşedinte al Statelor Unite ale Americii, va fi dat în judecată pentru defăimare, a anunțat marți renumita avocată antidiscriminare Gloria Allred, informează Observator.tv.

Potrivit avocatei, Summer Zervos, o fostă concurentă în emisiunea "Ucenicul/The Apprentice", prezentată de Donald Trump, îl acţionează în judecată pe acesta sub acuzaţia de defăimare.

"Summer Zervos a fost victima unor atingeri sexuale nepotrivite. Ea a mărturisit familiei şi apropiaţilor ce s-a întâmplat, însă nu a luat nicio acţiune deoarece a crezut că este vorba despre un incident izolat sau că Trump regretă ceea ce a făcut. Însă, în luna octombrie a anului trecut, acest lucru s-a schimbat. (...) a devenit clar pentru clienta mea că nu era vorba despre un incident izolat”, a declarat avocata. Summer Zervos îl acuză pe Trump că a minţit atunci când a spus că nu ar fi atins-o într-un mod nepotrivit.

Pe 8 octombrie 2016, presa americană a publicat o înregistrare din 2005 cu Donald Trump, în care se laudă, în termeni vulgari, că a întreţinut relaţii sexuale cu o femeie măritată, a cărei identitate nu este precizată, dar şi că a pipăit multe alte femei, spunând “când eşti un star, te lasă să o faci”.

×
Subiecte în articol: Donald Trump

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close