Antena 3 CNN Externe Donald Trump îşi apără capacitatea mentală: Sunt un geniu foarte stabil

Donald Trump îşi apără capacitatea mentală: Sunt un geniu foarte stabil

Donald Trump îşi apără capacitatea mentală: Sunt un geniu foarte stabil
Sursa foto: Foto: Facebook/Donald J. Trump
de S.T.    |    06 Ian 2018   •   16:15

Donald Trump a publicat sâmbătă trei mesaje pe contul său de Twitter în care şi-a apărat capacitatea mentală şi faptul că este potrivit pentru a ocupa funcţia de preşedinte.

„De fapt, de-a lungul întregii mele vieţi cele două cele mai mari atuuri ale mele au fost stabilitatea mintală şi faptul că sunt, cum ar veni, deştept de-a binelea”, a scris Trump pe Twitter.

„Am ajuns dintr-un om de afaceri de FOARTE mare succes, o vedetă TV de top... preşedintele Statelor Unite (din prima încercare). Cred că pentru asta trebuie să fii nu deştept, ci geniu... şi un geniu foarte stabil!” - a mai comentat liderul de la Casa Albă.

Donald Trump s-a simţit dator cu aceste remarci după ce volumul „Fire and Fury: Inside the Trump White House” (Foc şi furie: În interiorul Casei Albe a lui Trump), semnat de Michael Wolff, a devenit brusc bestseller, după publicarea sa vineri. Respinsă încă înainte de apariţie de Trump ca fiind „plină de minciuni”, cartea prezintă o Casă Albă în haos, cu un preşedinte nepregătit pentru funcţie şi asistenţi care îi pun la îndoială capacităţile.

×
Subiecte în articol: Donald Trump geniu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close