Antena 3 CNN Externe Revelaţiile lui Donald Trump: "Zuckerberg venea la Casa Albă să mă pupe-n c..." şi "Fără mine, Twitter e plictisitor"

Revelaţiile lui Donald Trump: "Zuckerberg venea la Casa Albă să mă pupe-n c..." şi "Fără mine, Twitter e plictisitor"

Fostul preşedinte american Donald Trump a spus într-un interviu pentru FoxNews că directorul general şi fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, obişnuia să vină la Casa Albă pentru a-l linguşi, relatează presa internaţională.

Revelaţiile lui Donald Trump: "Zuckerberg venea la Casa Albă să mă pupe-n c..." şi "Fără mine, Twitter e plictisitor"
Sursa foto: Youtube
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Sep 2021   •   17:55

Trump a făcut afirmațiile într-un limbaj fără perdea, acompaniat de râsete din studio.

În discuția cu jurnalistul Greg Gutfeld, fostul președinte a abordat subiectul interdicției pe care a primit-o pe rețelele sociale majore.

El este suspendat pe viață pe Twitter, platformă care constituia mediul său favorit de comunicare. Pe Facebook și Instagram, conturile sale au fost suspendate cel puțin doi ani.

Interdicțiile au venit după insurecția ratată a susținătorilor lui Trump la Capitoliu, în data de 6 ianuarie.

"Dăm în judecată Twitter, Facebook, Google. Îi dăm în judecată pe toți, în proces colectiv. Oricine vrea să ni se alăture, e binevenit. Acești oameni sunt bolnavi", a spus Trump, referindu-se la șefii platformelor menționate.

El l-a vizat apoi în mod direct la Mark Zuckerberg cu următoarele cuvinte: "Mark Zuckerberg obişnuia să vină la Casa Albă să mă pupe-n c... şi îmi spuneam 'Ce draguț, îl am în vizită pe șeful Facebook şi pe încântătoarea sa soție'. Veneau și luau cina cu mine la Casa Albă. Și vedeți ce au făcut în cazul meu şi al altor republicani (blocați pe Facebook). E o nebunie. Dar așă merge treaba în lume."

Secvența poate fi urmărită în decupajul următor, la minutul 07.00.

În ceea ce privește Twitter, unde nu va putea reveni nici dacă va câștiga președinția în 2024, Trump a spus că platforma a devenit plictisitoare în absența sa.

"Când am intrat pe Twitter acum 12 ani, era un eșec. S-a transformat într-un succes şi mulți spun că mi se datorează în mare măsură. Mulți cred că Twitter a fost rău pentru mine. Nu sunt de acord. Cred că a fost bun pentru mine. (În prezent) Twitter a devenit un loc foarte plictisitor. Nu vreau să mă dau mare sau ceva de genul ăsta, dar oamenii îmi spun că devine foarte plictisitor", a estimat fostul președinte.

×
Subiecte în articol: Donald Trump Mark Zuckerberg
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close