Antena 3 CNN Externe Donald Trump: Voi deveni președinte al Statelor Unite și va fi de zece ori mai dur ca BREXIT

Donald Trump: Voi deveni președinte al Statelor Unite și va fi de zece ori mai dur ca BREXIT

Donald Trump: Voi deveni președinte al Statelor Unite și va fi de zece ori mai dur ca BREXIT
Sursa foto: Foto: Facebook / Donald Trump
01 Noi 2016   •   15:22

Candidatul republican pentru Casa Albă, Donald Trump, a promis că va ajunge președinte al statelor Unite și că va fi un “BREXIT mai dur de zece ori”, în contextul în care cel mai recent sondaj ABC îl dă învingător pe Trump.

Schimbarea de raporturi s-a produs pe fondul controverselor referitoare la scandalului cu e-mailuri în care este implicată Hillary Clinton.

Biroul Federal de Investigaţii a obţinut, luni, un mandat de percheziţie pentru emailurile găsite pe calculatorul personal portabil al Humei Abedin, vice-preşedintă a campaniei electorale a candidatei democrate, ca parte a investigaţiei mailurilor lui Hillary Clinton.

Noul mandat a trebuit să fie obţinut din cauza faptului că autorizaţia deţinută de FBI de percheziţie a calculatorului acoperea numai investigaţia lui Anthony Weiner, fostul soţ al Humei Abedin, anchetat pentru că ar fi trimis mesaje cu implicaţii sexuale unei fete în vârstă de 15 ani.

Noile emailurile private ale lui Hillary Clinton au fost descoperite în momentul în care FBI-ul a confiscat dispozitive electronice ce aparţineau lui Rauschner Huma Abedin, vice-preşedintă a campaniei electorale a candidatei democrate, şi soţului ei, Anthony Weiner. Computerul în cauză ar fi aparţinut lui Anthony Weiner şi a fost confiscat în cadrul investigaţiei acestuia.

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close