Antena 3 CNN Externe Dorin Ilie (France Television): Cred că este cel mai şocant atentat din ultimii 70 de ani din Franţa

Dorin Ilie (France Television): Cred că este cel mai şocant atentat din ultimii 70 de ani din Franţa

Dorin Ilie (France Television): Cred că este cel mai şocant atentat din ultimii 70 de ani din Franţa
Sursa foto: Foto: VideoNews
07 Ian 2015   •   17:27
Dorin Ilie, jurnalist al France Television, a explicat în exclusivitate pentru Antena 3, că situaţia după atacul din Paris ar fi degenerat şi 
că există informaţii conform cărora atacatorii au luat şi un ostatic.
 
"În momentul acesta am ieşit din turnaj, France Television transmite permanent flash-uri informative, se pare că atacatorii sunt în zona Paris şi au luat şi un ostatic. Cei patru răniţi sunt în stare gravă, în afară de cei 10 morţi. Situaţia este critică iar emoţia este totală din partea tuturor jurnaliştilor, toată lumea este sub şoc. Informaţiile vin picătură cu picătură, este un moment de derută."
 
Jurnalistul a explicat că, la France Television, securitatea a fost chiar triplată şi că din sediu nu se mai poate ieşi sau intra decât cu legitimaţii şi acte speciale. Dorin Ilie a adăugat că acesta este cel mai şocant atentat din ultimii 70 de ani.
 
"Este un atentat terorist, cred că este cel mai şocant din ultimii 70 de ani, nu cred că a mai existat ceva asemănător, a mai existat în perioada anilor 80, la metroul Saint Michel, dar atât."
 

×
Subiecte în articol: eveniment atentat terorist paris ostatic
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close