Antena 3 CNN Externe Ducesa de York, intervievată de Oprah: Eram beată când am acceptat banii (VIDEO)

Ducesa de York, intervievată de Oprah: Eram beată când am acceptat banii (VIDEO)

Ducesa de York, intervievată de Oprah: Eram beată când am acceptat banii (VIDEO)
Sursa foto: ducesa
01 Iun 2010   •   10:14

Ducesa de York s-a hotărât să rupă tăcerea. Sarah Ferguson a acceptat să apară în emisiunea celebrei Oprah şi să discute despre incidentul în care a fost implicată. Ea a recunoscut că era băută atunci când a fost filmată în timp ce solicita 500.000 de lire ca să înlesnească accesul la prinţul Andrew, fostul ei soţ, pentru mai mulţi oameni de afaceri.

În interviul acordat lui Oprah, ce urmează să fie difuzat marţi, Ducesa de York a declarat că nu a putut să urmărească înregistrarea compromiţătoare. ?În ultimele zile am călătorit foarte mult, am trăit practic în aeroporturi şi nu am apucat să văd caseta. Nu am privit ?diavolul? in faţă. Eram într-o stare deplorabilă în momentul respectiv. Ca să fiu sinceră, îmi este teamă să privesc înregistrarea?.

Sarah Ferguson recunoaşte că băuse alcool înainte de a fi înregistrată. ?Consumasem băuturi alcoolice şi nu eram în apele mele?, a încercat să se scuze fosta soţie a prinţului Andrew. Interviul pe care Sarah Ferguson a acceptat să-l acorde lui Oprah a durat nu mai puţin de o oră.



În urmă cu aproximativ a săptămână jumătate, Sarah Ferguson a fost filmată de un reporter în timp ce primea bani ca să intervină pe lângă prinţ. Flagrantul a fost pus la cale de reporterii cotidianului News of the World. Ferguson a acceptat suma de 40.000 de dolari şi a cerut să primească încă 500.000 de lire ulterior, spunând că l-ar fi putut convinge pe prinţul Andrew să-l ajute pe reporterul sub acoperire.

Ducele şi Ducesa de York au divorţat în 1996, dar au rămas prieteni apropiaţi. Potrivit presei britanice, ducesa de York, în vârstă de 50 de ani, este în pragul falimentului, pentru a doua oară de la despărţirea de prinţul Andrew.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: scandal
Parteneri
Incendiu violent la hala unui producător de tâmplărie PVC! Mesaj Ro-Alert trimis populației
x close