Antena 3 CNN Externe Ducesa de York recunoaşte că a primit mită şi îşi cere scuze

Ducesa de York recunoaşte că a primit mită şi îşi cere scuze

Ducesa de York recunoaşte că a primit mită şi îşi cere scuze
Sursa foto: Sarah Ferguson
24 Mai 2010   •   13:35

Sarah Ferguson, fosta soţie a prinţului Andrew al Marii Britanii şi protagonista unuia dintre cele mai mari scandaluri britanice, şi-a cerut public scuze pentru ?scăparea de judecată?. Ducesa de York a fost filmată recent în timp ce solicita 500.000 de lire ca să înlesnească accesul la prinţul Andrew, fostul ei soţ, pentru mai mulţi oameni de afaceri.

Potrivit Reuters, ducesa de York a declarat că regretă situaţia creată şi prejudiciile de imagine pe care le-a adus casei regale. ?Îmi pare sincer rău pentru această situaţie jenantă pe care am creat-o?, a afirmat ducesa de York într-un comunicat de presă. ?Este adevărat că situaţia mea financiară este una precară, dar asta nu poate constitui o scuză pentru scăparea mea de judecată. Regret nespus acest episod?, a adăugat Sarah Ferguson.

Fostul soţ al ducesei de York, prinţul Andrew, al doilea copil al Reginei Elizabeta şi al patrulea moştenitor al tronului, a negat orice fel de implicare în acest incident.

Sarah Ferguson a fost filmată de un reporter în timp ce primea bani ca să intervină pe lângă prinţ. Flagrantul a fost pus la cale de reporterii cotidianului News of the World. Ferguson a acceptat suma de 40.000 de dolari şi a cerut să primească încă 500.000 de lire ulterior, spunând că l-ar fi putut convinge pe prinţul Andrew să-l ajute pe reporterul sub acoperire.

Ducele şi Ducesa de York au divorţat în 1996, dar au rămas prieteni apropiaţi. Potrivit presei britanice, ducesa de York, în vârstă de 50 de ani, este în pragul falimentului, pentru a doua oară de la despărţirea de prinţul Andrew.

DUCESA DE YORK, FILMATĂ ÎN TIMP CE ACCEPTA MITĂ


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: scandal
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close