Antena 3 Externe E oficial! De astăzi, suntem şapte miliarde de oameni pe Terra. Pragul a fost atins în Filipine

E oficial! De astăzi, suntem şapte miliarde de oameni pe Terra. Pragul a fost atins în Filipine

31 Oct 2011   •   07:22
E oficial! De astăzi, suntem şapte miliarde de oameni pe Terra. Pragul a fost atins în Filipine
Sursa foto: Foto: ecoficial.com

Începând de astăzi, suntem 7 miliarde de oameni pe Pământ iar pragul a fost atins în Filipine. Este vorba despre o fetiţă de 2,5 kilograme, ai cărei părinţi au fost felicitaţi deja de către reprezentanţii Naţiunilor Unite. Pe de altă parte, cercetătorii au reuşit să afle cum arată chipul cel mai comun de pe Pământ.

Cercetătorii spun că, pe întreaga planetă, 9 milioane de oameni au trăsături comune şi au comparat chipurile a 120.000 dintre ei pentru a găsi omul reprezentativ pentru cele 7 miliarde.

CUM ARATĂ FETIŢA CU NUMĂRUL 7 MILIARDE

Potrivit cercetărilor realizate, omul cu cele mai comune trăsături din lume este chinez din etnia Han, are 28 de ani, este creştin, vorbeşte mandarina, n-are maşină, nu are cont în bancă.

Are şi alte trăsături. Este dreptaci, locuieşte în mediul urban, are telefon mobil, lucrează în sectorul serviciilor şi nu are maşină.

Persoanele cu aceste trăsături nu vor spune multă vreme că sunt oamenii cu cel mai comun chip. În 2026, când vor fi 8 miliarde de oameni, locul le va fi luat de un indian.

 
Get Adobe Flash player




Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close