Antena 3 CNN Externe Momentul în care echipa Antena 3 este reținută de poliția din Ucraina. ”Cristi, ești în siguranță?”

Momentul în care echipa Antena 3 este reținută de poliția din Ucraina. ”Cristi, ești în siguranță?”

Imagini incredibile cu momentul în care echipa Antena 3 a fost reținută de polițiștii ucraineni.

Momentul în care echipa Antena 3 este reținută de poliția din Ucraina. ”Cristi, ești în siguranță?”
de Laura Dinu    |    01 Mar 2022   •   11:22

Trimișii noștri speciali, Cristi Popovici și Costi Pahonțu, transmiteau în direct pentru podcast-ul lui Mihai Morar, când polițiștii i-au încercuit cu mitraliere și i-au percheziționat.

Rădulescu: Uite, îmi spune reporterul cu care suntem ca are Cristi niște probleme acolo, nu le permit să filmeze niște polițiști sau ceva...

Cristi: Exact, da, da!

Mihai Morar: Cristi, ești in siguranță?

Cristi Popovici: Suntem cu politia ucraineană care ne verifica la sânge, crede ca suntem spioni pentru că aveam o dronă în mașină.

Poliția: Oprește-l!

Cristi Popovici: Sunt în direct! Sunt în direct! Sunt extrem de suspicioși...

Mihai Morar: Tocmai ce vorbeam mai devreme cu Laurențiu despre spionii ruși infiltrați... Deci urmărim în direct echipa Antena 3 care este oprită de poliție. 

Jurnaliştii Antena 3 în Ucraina, Cristi Popovici şi Costi Pahonţu, au fost reţinuţi de Poliţia din Liov

Jurnaliştii Antena 3 în Ucraina, care transmit oră de oră din mijlocul războiului, au fost reținuți, seara trecută, de poliţiştii din oraşul Liov.

Totul s-a petrecut seara trecută după ce maşina corespondenţilor noştri a fost percheziţionată de poliţiştii din oraşul Liov, care au descoperit o dronă, moment în care poliţiştii au crezut că jurnaliştii Antena 3 sunt spioni ruşi.

Astfel, cei doi jurnalişti Antena 3 au fost reţinuţi pentru audieri la sediul Poliţiei din Liov, în timp ce în tot oraşul răsună sirenele care anunţă raiduri aeriene ale forţelor armate ruse.

După câteva zeci de minute de audieri, timp în care colegii noştri au fost verificaţi, iar documentele lor analizate, poliţiştii din Liov au înţeles că cei doi sunt reporteri români care transmit de pe frontul din Ucraina şi i-au eliberat.

 

 

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Rusia
Parteneri
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat
x close