Antena 3 CNN Externe Echipă de jurnaliști CNN, bombardată de armata rusă chiar în timpul unui reportaj

Echipă de jurnaliști CNN, bombardată de armata rusă chiar în timpul unui reportaj

O echipă de jurnaliști de la CNN a fost surprinsă de atacul armatei ruse chiar în timp ce pregătea un reportaj de pe front.

Echipă de jurnaliști CNN, bombardată de armata rusă chiar în timpul unui reportaj
de Laura Dinu    |    05 Apr 2022   •   09:04

Jurnaliștii erau gata de filmări când a început atacul asupra zonei unde se aflau, unde în apropiere de Nikolaev. Din fericire nimeni nu a fost rănit. 

”În aceste spații deschise uriașe rușii par departe... Nu sunt”, povestea jurnalistul CNN în momentul în care au început bombardamentele. 

”Jos, John! Jos! Filmează în continuare! Vezi acolo? Îmbrățișam pământul!”, a continuat el. 

”În regulă, am avut două runde de atacuri care răspund la artileria îndreptată în direcțiile rusești. Nimeni nu a fost rănit!. Ofițerul îi spune traducătorului, Valeria Dubrovska, că trebuie să plecăm. Acum! Sperăm să fim în siguranță! Sper că mașina este în regulă. Suntem gata? Da, să mergem!”, au spus jurnaliștii fugind spre mașină, unde și-au dat seama că aceasta fusese lovită.

”Pierdem benzină! Nu e timp de pierdut! Șoferul Igor Tiago s-a concentrat deosebit să ne aducă înapoi în siguranță. Cu mașina lovită. Încercăm să fugim din zona asta cât mai repede. Înghesuiți în mașina asta mică ne-am apropiat de un loc mai sigur. 

Producătorul Karim Hadar verifică daunele cauzate mașinii. Soldații pe care i-am lăsat în urmă sunt tot acolo. Noi am putut pleca, ei nu”, a mai spus jurnalistul speriat. 

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Rusia
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close