Antena 3 CNN Externe Povestea Elenei, femeia care a fost violată 13 ore de doi militari ruși: ”Vreau să mor”

Povestea Elenei, femeia care a fost violată 13 ore de doi militari ruși: ”Vreau să mor”

Din ce în ce mai multe orori ies la iveală în orașele lăsate în urmă de armata rusă.

Povestea Elenei, femeia care a fost violată 13 ore de doi militari ruși: ”Vreau să mor”
Sursa foto: pexels
de Laura Dinu    |    14 Apr 2022   •   09:52

Rușii lasă în urmă nu doar fum și dărâmături, ci și lacrimi și traume de neimaginat. Femeile ucrainence povestesc cu groază ororile la care au fost supuse și își doresc ca viața lor să se oprească. 

„Auzim din ce în ce mai des despre viol și violență sexuală. Aceste acuzații trebuie investigate în mod independent pentru a se asigura dreptatea și responsabilitatea. Combinația deplasărilor masive cu prezența semnificativă a recruților, mercenarii și brutalitatea manifestată împotriva civililor ucraineni au ridicat toate steagurile roșii”, spune Sima Bahous, directorul agenției ONU Femei, potrivit n4.md.

Elena, o femeie din Herson, este una dintre aceste femei. Aceasta susține că a fost violată de doi militari ruși timp de 13 ore după ce a fost urmărită. 

„Nici nu am avut timp să închid ușa casei mele. Au venit în spatele meu. Nu am avut timp să iau telefonul, nu am avut timp să fac nimic. Pur și simplu, fără un cuvânt, m-au împins pe pat, m-au zdrobit fără un cuvânt cu pistolul lor, m-au dezbrăcat. A fost dezgustător. Repugnant. Vreau să mor”, povestește Elena. 

 

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Rusia
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close