Antena 3 CNN Externe Elev mort și mai mulți colegi de-ai lui răniți după ce un șofer a intrat cu mașina în ei în mod deliberat. "Nu merita asta, el nu ar fi rănit niciodată pe nimeni"

Elev mort și mai mulți colegi de-ai lui răniți după ce un șofer a intrat cu mașina în ei în mod deliberat. "Nu merita asta, el nu ar fi rănit niciodată pe nimeni"

Elev mort și mai mulți colegi de-ai lui răniți după ce un șofer a intrat cu mașina în ei în mod deliberat. "Nu merita asta, el nu ar fi rănit niciodată pe nimeni"
03 Dec 2019   •   13:07

Un băiat de 12 ani și-a pierdut viața după ce o mașină a intrat în mod deliberat în mai mulți elevi. Cinci persoane au fost grav rănite. 

Incidentul s-a petrecut luni după-amiaza, lângă Liceul Debden Park, în Loughton, Marea Britanie

Sute de copii se plimbau pe lângă școală când a venit mașina în viteză. Mai multe fete și băieți au fost aruncați în aer, în timp ce alții au reușit să se dea la o parte. 

Patru adolescenți, despre care se crede că ar fi elevi la școala din Essex, și o tânăra de 23 de ani au fost răniți în incident. Elevul de 12 ani, Harley Watson, a fost transportat la spital, unde a murit mai târziu. 

Un bărbat din Loughton a fost arestat, fiind suspectat de crimă, potrivit DailyMail

Colegii elevului sunt șocați și nu vor să accepte că nu-l vor mai vedea niciodată pe Harley. 

"Astăzi, micul meu coleg, Harley, a fost implicat într-un accident devastator în care și-a pierdut viața. Știu că Harley nu merita asta pentru că era un băiat căruia îi păsa de toată lumea și care nu ar fi rănit niciodată pe nimeni. Vă rog faceți-vă membrii familiei să fie atenți la drum. Inimile noastre se roagă pentru familia lui Harley", a spus un coleg al victimei. 

 

 

×
Subiecte în articol: copii Marea Britanie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close