Antena 3 CNN Externe Elveţienii vor să facă un ceas din roca vulcanică islandeză (VIDEO)

Elveţienii vor să facă un ceas din roca vulcanică islandeză (VIDEO)

Elveţienii vor să facă un ceas din roca vulcanică islandeză (VIDEO)
Sursa foto: ceas
24 Apr 2010   •   21:06

Cenuşa vulcanului din Islanda nu are nevoie de aviz ca să înnebunească lumea. Are toate şansele să devină brand. După ce a cauzat pierderi de miliarde de euro, acum companiile vor să scoată bani de pe urma norului. În curând, o firmă de produse de lux va crea un ceas unicat chiar din roca şi cenuşa vulcanului.

Din roca vulcanică, mai multe companii vor crea decoraţiuni. Imaginaţia merge şi mai departe. Cei care au pierdut nopţi prin aeroporturi, e posibil să îşi dorească să aibă la mână un ceas unicat. Chiar din cenuşa norului care i-a impiedicat pe oameni să ajungă la destinaţie. Aşa şi-au zis nişte elveţieni, creatori de ceasuri. Aşa că au în plan să creeze un ceas de lux chiar din vulcanul islandez. Modelul unicat va fi vândut cu un certificat care atesă autenticitatea cenuşii şi a rocii.

Şi companiile din România au dat frâu imaginaţiei. De data asta, la cererea clienţilor, o firmă de asigurare a creat o poliţă specială pentru cei care sunt afectaţi de norul vulcanic.

Concret, veţi primi banii în cazul în care veţi avea probleme cu ochii, cu plămânii sau cu pielea. Şi dacă le veţi avea pe teritoriul României.



Observator




×
Subiecte în articol: cenusa vulcan ceas lux brand
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close