Antena 3 CNN Externe eMAG reduceri – Sansa uriasa: cel mai ieftin televizor 4K Ultra HD

eMAG reduceri – Sansa uriasa: cel mai ieftin televizor 4K Ultra HD

eMAG reduceri – Sansa uriasa: cel mai ieftin televizor 4K Ultra HD
11 Iun 2018   •   16:12
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Românii care își doresc de mai mult timp un televizor cu rezolutie de cristal 4K Ultra HD, cea mai buna de pe piata, au acum sansa de a cumpara unul la un pret excelent.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
In momentul aparitiei lor pe piata, televizoarele cu rezolutie 4K Ultra HD erau foarte scumpe, insa acum lucrurile s-au schimbat, iar preturile au scazut suficient de mult incat sa fie accesibile pentru foarte multi romani.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – cel mai ieftin televizor 4K

 
Astfel, cel mai ieftin televizor 4K Ultra HD disponibil in prezent în magazinul online emag.ro costa putin peste 1.000 de lei.
 
Televizorul costa 1.099,99 lei, fiind redus în cadrul campaniei eMAG de reduceri la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD cu 26%, de la 1.499,99 lei.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – diagonala peste 100 cm

 
Chiar daca pretul este unul foarte mic pentru rezolutia 4K Ultra HD, diagonala televizorului este una generoasa, de peste 100 de cm.
Mai exact, televizorul LED NEI 40NE6000, cu rezolutie 4K Ultra HD, are diagonala de 102 cm.
 
Cu ajutorul acestui televizor puteti sa urmariti la rezolutie maxima 4K Ultra HD filmele, emisiunile, transmisiunile sportive si toate momentele captate cu telefonul sau camera foto/video impreuna cu cei dragi. Calitatea imaginii va va duce in centrul actiunii.
 
Puteti sa partajati continutul dorit de pe multiple dispozitive direct pe ecranul televizorului NEI. Astfel va veti bucura de alegerile personale si veti controla ceea ce vizionati. Totul simplu si usor de utilizat.
 
Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - NEI

 
Cu ajutorul interfatei CI+ scapati de cea de-a doua telecomanda de la TV Box-ul oferit de operatorul dvs. de cablu si controlati canalele TV direct din telecomanda televizorului NEI.
 
Televizorul este foarte nou, facand parte din gama din 2018 a NEI. Sistemul audio este stereo, iar displayul este plat. Luminozitatea este de 200 cd/m², contrastul nativ de 3000:1, iar rezolutia ecranului (in pixeli) de 3840 × 2160. Unghiul de vizibilitate este de 176 de grade.
 
Televizorul NEI are si un player multimedia integrat si vine cu accesorii incluse precum manual de utilizare, telecomanda si cablu de alimentare.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close