Antena 3 CNN Externe Erou la 9 ani: Şi-a apărat frăţiorii de un hoţ (VIDEO)

Erou la 9 ani: Şi-a apărat frăţiorii de un hoţ (VIDEO)

Erou la 9 ani: Şi-a apărat frăţiorii de un hoţ (VIDEO)
Sursa foto: baiat
10 Noi 2009   •   18:39

La numai 9 ani este un mic erou pentru că a avut curajul să înfrunte un hoţ de maşini. Este povestea unui copil din Statele Unite care a reuşit să pune pe fugă un răufăcător care voia să fure maşina familiei - cu tot cu fraţii săi mai mici în ea. Băiatul povesteşte că nu a avut în gând altceva decât să-şi apere frăţiorii.

În parcarea unui magazin din Statele Unite, micuţul Malik Youngblood aştepta, pe locul din faţă al maşinii. Mama sa îi scotea afară pe cei trei fraţi mai mici - de trei ani, un an şi jumătate şi patru luni. Pe neaşteptate, un individ a sărit la volan şi i-a ordonat lui Malik să iasă . Băiatul nu avea însă de gând să-i facă pe plac.

?Mi-a spus să ies afară, dar n-am ieşit, ci am scos cheia din contact şi am ascuns-o, iar el a încercat să mi-o ia şi m-a lovit cu capul de uşă. Apoi a ieşit şi a fugit de cealaltă parte a străzii?, povesteşte copilul.

Dar infractorul nu a ajuns prea departe. S-a împiedicat şi a căzut. Nu a apucat bine să se ridice pentru că a fost arestat de poliţişti.

Când au sosit poliţiştii, a început să vorbească fără să mai aştepte să-l întrebe ceva. Individul şi-a recunoscut imediat vinovăţia şi, de atunci, nu încetează să-şi ceară iertare. Asta nu l-a impresionat pe judecător, care, în aşteptarea procesului, i-a stabilit cauţiunea la 400.000 de dolari. În acest timp, micul erou, modest, spune că nu s-a gândit decât să-şi apere cei trei frăţiori.



Antena 3

×
Subiecte în articol: copil SUA
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close