Antena 3 CNN Externe Eroul din New York. Un poliţist l-a salvat de la moarte sigură pe şoferul care i-a pus viaţa în pericol

Eroul din New York. Un poliţist l-a salvat de la moarte sigură pe şoferul care i-a pus viaţa în pericol

Eroul din New York. Un poliţist l-a salvat de la moarte sigură pe şoferul care i-a pus viaţa în pericol
13 Iun 2014   •   09:24

Un poliţist din New York a devenit erou după ce l-a salvat de la moarte sigură chiar pe şoferul care i-a pus viaţa în pericol. Poliţistul era în afara orelor de muncă şi alimenta maşina, când un bătrânel de 70 de ani a leşinat la volan şi a intrat în plin chiar în pompa lângă care se afla bărbatul. Deşi era rănit după ce pompa incendiată aproape că a căzut pe el, poliţistul a salvat şoferul din maşina înghiţită de flăcări, cu toate că pompa putea exploda în orice moment.

Incidentul s-a petrecut într-o benzinărie din New York şi a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În secunda următoare, o maşină a intrat drept în pompa lângă care stătea poliţistul, după care a luat foc.

Pompa risca să sară în aer în orice moment, la numai doi paşi de poliţist, care a luat-o la fugă. Însă în timp ce se îndepărta a văzut că la volanul maşinii se afla un bătrîn. Nu avea nicio şansă să scape cu viaţă dacă nu primea ajutor în acel moment. Aşa că, fără să stea pe gânduri, poliţistul s-a întors la maşina în flăcări pentru a-l salva pe şofer.

Deşi era şi el rănit, poliţistul a reuşit să-l scoată pe şofer din autoturism. Fapta sa a fost laudată de toţi colegii săi, dar mai ales de şeful său.

Fapta poliţistului e cu atât mai onorabilă cu cât era în afara orelor de muncă.

×
Subiecte în articol: politist
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close