Antena 3 CNN Externe Este în viaţă datorită câinelui ei. Povestea impresionantă care ne arată "omenia" şi devotamentul animalelor

Este în viaţă datorită câinelui ei. Povestea impresionantă care ne arată "omenia" şi devotamentul animalelor

Este în viaţă datorită câinelui ei. Povestea impresionantă care ne arată "omenia" şi devotamentul animalelor
Sursa foto: foto: youtube.com
15 Mar 2012   •   12:14

Alida, o fetiţă de numai 3 ani, care are nevoie mereu să fie ajutată să respire, trăieşte normal datorită Domnului Gibbs, câinele său.

Încă de la vârsta de 8 luni, Alida a fost dignosticată cu hiperproducţie a celulelor endocrine. Dar, chiar dacă în ultimul timp poate respira şi fără un tub de oxigen, îi este foarte greu şi oricând poate avea nevoie să fie asistată.

Tubul de oxigen fiind foarte greu, s-a ajuns la decizia ca Domnul Gibbs să o însoţească permanent şi să care el acest tub.

Părinţii fetiţei s-au gandit că un câine dresat să-i ajute pe nevăzători poate fi o soluţie bună pentru fiica lor. Asfel, când a apărut ocazia de a achiziţiona un astfel de câine, nu au stat pe gânduri şi s-au mutat la 3,200 de kilometri, până în Louisville, Georgia.

Copila s-a ataşat foarte tare de Domnul Gibbs. Alături de el, fetiţa se joacă, aleargă şi merge chiar şi pe bicicletă.

Boala fetiţei este una foarte rară, fiind diagnosticate până acum doar 800 de cazuri în toată lumea. Boala ar putea regresa pe viitor. Însă până atunci, ori de câte ori micuţa cere mai mult "O", aşa cum spune ea când are nevoie de aer, Domnul Gibbs este lângă ea.




×
Subiecte în articol: boala rara
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close