Antena 3 CNN Externe "Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume". România, în atenţia presei internaţionale

"Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume". România, în atenţia presei internaţionale

"Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume". România, în atenţia presei internaţionale
Sursa foto: Foto: newrichstrategies.com
27 Oct 2012   •   18:11
Prestigiul prinţului Charles aduce din nou România în atenţia presei internaţionale. Reporterii de la Daily Telegraph au vizitat un sat din Transilvania, unde prinţul s-a obişnuit să petreacă o parte din vacanţe. Ziariştii britanici au doar cuvinte de laudă despre ceea ce au văzut la noi.

VEZI AICI REPORTAJUL JURNALŞTILOR BRITANICI


Jurnaliştii britanici au fost uimiţi de peisajul transilvănean. Proprietatea unde-şi petrece vacanţele Prinţul Charles se află departe de civilizaţie, pe Valea Zălanului din judeţul Covasna. Şi, după cum spune gazda prinţului, Contele Kalnoky, peisajul şi aerul curat fac din această regiune una dintre cele mai frumoase din lume.

Contele le-a povestit jurnaliştilor şi câte ceva despre arhitectura caselor din satul care l-a fermecat pe moştenitorul coroanei britanice. Clădirile au fost restaurate doar cu materiale tradiţionale: var, cărămizi şi ţiglă, toate produse manual. Mobila este compusă, în cea mai mare parte, din piese originale, cumpărate din regiune.

Încântaţi de locurile noi pe care le-au văzut, jurnaliştii britanici promit că se vor întoarce cât de curând în România.

×
Subiecte în articol: printul Charles Transilvania
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close