Antena 3 CNN Externe Eveniment neașteptat într-un tren din Paris! Nimeni nu se aștepta la asta

Eveniment neașteptat într-un tren din Paris! Nimeni nu se aștepta la asta

Eveniment neașteptat într-un tren din Paris! Nimeni nu se aștepta la asta
20 Iun 2018   •   16:51

Luni, o femeie din Paris a intrat în travaliu în mijlocul unui tren aglomerat din oraș. 

Pentru a sărbători evenimentul neașteptat, nou-născutului i s-au oferit călătorii gratuite pe întreg teritoriul orașului pană la vârstă de 25 de ani. 
Băiatul a fost adus pe lume cu ajutorul pasagerilor, a lucrătorilor de urgență și a personalului trenului în jurul orei 11:40, în timp ce trenul a fost ținut la stația Auber a orașului. 
  
"Putem confirma că totul merge bine", a anunțat un purtător de cuvânt al Régie Autonome des Transports Parisien (RATP) pe feed-ul de Twitter al rețelei. 
  
Circulația trenurilor a fost întreruptă în ambele direcții timp de aproximativ 45 de minute în timpul incidentului, iar vagonul respectiv a fost evacuat deși aproximativ 15 persoane au fost prezente la naștere. 

Pasagerii au fost informați despre motivul întârzierii prin intermediul unui mesaj pe ecranele stației pe care puteau să citească: "nașterea neașteptată a unui copil în stația Auber", mesaj ce a dus la multe fețe amuzate. 

Valerie Pécresse, președintă a Consiliului Regional din Ile-de-France, i-a transmis felicitări mamei și copilul . "La RER apăr tot felul de evenimente, unele mai fericite decât altele", a scris ea. "O viață lungă și fericită pentru copil!" .

Mama și bebelușul au fost transferați la un spital local după naștere și sunt într-o stare de sănătate bună.  

×
Subiecte în articol: nastere femeie insarcinata
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close