Antena 3 CNN Externe EXECUŢIE în Siria. Noi imagini şocante cu atrocităţile comise de Frontul Al-Nusra

EXECUŢIE în Siria. Noi imagini şocante cu atrocităţile comise de Frontul Al-Nusra

EXECUŢIE în Siria. Noi imagini şocante cu atrocităţile comise de Frontul Al-Nusra
Sursa foto: Foto: YouTube
17 Mai 2013   •   13:16

Un nou material video, care relevă atrocităţile din Siria, a apărut ieri în mediul online. Clipul a fost publicat de Observatorul Sirian al Dreptulului Omului şi îi arată pe jihadiştii din estul ţării executându-i pe cei care sunt fideli regimului Al-Assad.

Organizaţia umnaitară, cu sediul în Londra, nu a precizat dacă cei ucişi sunt combatanţi ai armatei siriene sau data exactă a filmării.

Victimele sunt executate de mebrii Frontului Al-Nusra, o organizaţie jihadistă care operează în Siria şi care este considerată teroristă de către comunitatea internaţională.

Clipul de pe YouTube prezintă un bărbat mascat care citeşte o declaraţie sau o sentinţă. Cel puţin nouă persoane, legate la ochi, sunt în genunchi, cu faţa la cameră.

"Sharia (legea islamică) a Frontului Al-Nusra, din estul regiunii Deir Ezzor (aproape de graniţa cu Irak) i-a condamnat pe aceşti oameni la moarte, din cauza masacrului împotriva poporului sirian", spune jihadistul neidentificat, într-o traducere aproximativă.
Imediat după ce termină de citit, acesta a luat un pistol şi a început să-i execute, unul după altul, pe prizonierii din faţa sa.

Al-Nusra este o aripă Al Qaeda şi principala grupare responsabilă pentru atentatele teroriste din Siria. Liderul acesteia, Abu Mohammed al-Jolani, şi-a exprimat oficial alianţa cu şeful Al Qaeda, Ayman al-Zawahiri.

ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

 

×
Subiecte în articol: Siria Al Qaeda Ayman al-Zawahiri
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close