Antena 3 CNN Externe Explozii la Bruxelles: Facebook a activat „Verificarea stării de siguranță”

Explozii la Bruxelles: Facebook a activat „Verificarea stării de siguranță”

Explozii la Bruxelles: Facebook a activat „Verificarea stării de siguranță”
22 Mar 2016   •   12:04

UPDATE: Facebook a activat opțiunea. Vedeți aici dacă prietenii voștri sunt în siguranță.

----------------------------

Facebook nu a activat încă aplicația pentru „Verificarea stării de siguranţă”, în urma atacurilor de la Bruxelles, în ciuda cererilor repetate ale oamenilor, anunță The Independent

Aplicația le permite utilizatorilor care se află în zona unei tragedii să își anunțe prietenii printr-un simplu click că sunt în siguranță. Însă Facebook a fost des criticat pentru că o activează doar în anumite cazuri, iar uneori durează prea mult până devine utilizabilă.

Exploziile de la aeroportul și metroul din Bruxelles au ucis 23 oameni și rănit peste 35. Cauza nu este încă determinată.

Mulți utilizatori de social media au cerut Facebook să activeze opțiunea pentru a putea afla dacă prietenii lor sunt în siguranță. Problemele de comunicare sunt cu atât mai grave cu cât rețelele de telefonie sunt supraîncărcate. 

Facebook a activat Verificarea stării de siguranță pentru prima oară în urma unui atac după atentatul de la Paris de anul trecut. Înainte de acest moment a fost folosit doar pentru dezastre naturale.

×
Subiecte în articol: Belgia Facebook
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close