Antena 3 CNN Externe Ea este Milagros, fata de 12 ani care a fost găsită moartă după ce a răspuns unei provocări de pe TikTok

Ea este Milagros, fata de 12 ani care a fost găsită moartă după ce a răspuns unei provocări de pe TikTok

O fată de 12 ani din Argentina a murit după ce a răspuns unei provocării „blackout challenge” de pe TikTok. Mătuşa ei crede că de vină ar fi colegii fetei, care au încurajat-o să recurgă la gestul fatal.

Ea este Milagros, fata de 12 ani care a fost găsită moartă după ce a răspuns unei provocări de pe TikTok
Sursa foto: revistaforum.com.br
de Ioana Mircea    |    18 Ian 2023   •   15:33

Milagros Soto este copila de 12 ani, din orașul Capitan Bermudez, Argentina, care şi-a pierdut viaţa pe 13 ianunarie pentru că a spus "da" unei provocări de pe TikTok.

Fata a fost găsită moartă în casă după ce ar fi răspuns „blackout challenge”, provocarea care presupune leşinul prin sufocare, una dintre multele provocări virale de pe TikTok.

Se pare că Milagros ar mai fi încercat să facă asta de două ori, însă la a treia încercare a murit, fata spânzurându-se.

Mătușa fetei a declarat că aceasta primit un mesaj pe WhatsApp de la o persoană, alături de un link către provocare, după ce a fost bătută la școală. „Cred că cineva a încurajat-o să facă asta. Ea suferea mult din cauza bullying-ului”, a spus mătușa fetei. Incidentul este investigat de poliția argentiniană.

TikTok a precizat pentru The Washington Post că a blocat căutările utilizatorilor pentru această provocare și a înlocuit rezultatele căutării cu un avertisment care spune că „unele provocări online pot fi periculoase”, însă o parte din părinții care au dat în judecată platforma susțin că provocarea era pe pagina de recomandări a copiilor lor, potrivit independet.co.uk.

×
Subiecte în articol: TikTok blackout challenge
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close