Antena 3 CNN Externe Fata lui Silvio Berlusconi îi ţine lecţii premierului italian

Fata lui Silvio Berlusconi îi ţine lecţii premierului italian

Fata lui Silvio Berlusconi îi ţine lecţii premierului italian
Sursa foto: Barbara Berlusconi
05 Aug 2009   •   09:19

Fiica lui Silvio Berlusconi îi ţine lecţii tatălui său, apreciind că politicienii nu pot trage o linie între viaţa lor privată şi cea publică şi arătând că ea niciodată nu ar putea avea o relaţie cu "bătrâni".
Barbara Berlusconi, în vârstă de 25 de an, este unul din cei trei copii adulţi ai premierului italian cu a doua sa soţie, Veronica Lario, care a anunţat în mai că vrea să divorţeze din cauza unor aventuri ale acestuia.

"Nu cred că un politician îşi poate permite distincţia între viaţa publică şi cea privată?, declara Barbara Berlusconi pentru revista Vanity Fair .
"Politicienii au responsabilitatea de a guverna bine şi a lăsa ţara să prospere, dar trebuie să vegheze la valorile sale şi, posibil, să le îmbunătăţească."
Ea a fost ?uimită? să afle că tatăl său de 72 de ani a participat la majoratul unui model, Noemi Letizia, la o discotecă de lângă Napoli, la începutul acestui an.
"Povestea mea este cea a unei fete care a avut o tinereţe normală şi liniştitp. Nu am ieşit niciodată cu oameni în vârstă".
Viaţa privată a lui Berlusconi este în centrul atenţiei de câteva luni, după ce soţia sa l-a acuzat că ?s-a încurcat? cu minore, iar unele fotografii îl înfăţişau alături de top modele în topless la vila sa din Sardinia, iar o prostituată pretinde că a făcut sex cu acesta la Roma.

Fiica premierului italian este persoană din familie care ia atitudine publică după recentele scandaluri din presă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close