Antena 3 CNN Externe Femeia alergică la VIAŢĂ. Povestea tragică a omului care este prizonierul propriei persoane

Femeia alergică la VIAŢĂ. Povestea tragică a omului care este prizonierul propriei persoane

Femeia alergică la VIAŢĂ. Povestea tragică a omului care este prizonierul propriei persoane
Sursa foto: Foto:dailymail.co.uk
de O.P.    |    01 Noi 2011   •   09:28

O femeie din Marea Britanie a ajuns să fie prizonierul propriei persoane, după ce a aflat că sistemul medical englez i-a refuzat, motivând lipsa de fonduri, vaccinul care i-ar fi putut asigura o viaţă normală.

Sarah Mills trăieşte fiecare clipă un adevărat calvar. Atunci când trece pragul casei sale, voind să iasă afară se îndreaptă spre moarte: faţa i se umflă şi poate intra în şoc anafilactic pentru că este alergică de la câini, pisici, până la parfum sau petrol.

Dacă intră în contact cu vreun aliment, pe piele îi apar pete roşii şi se umflă imediat, o dor articulaţiile şi are dureri groaznice de stomac. Spune că viaţa ei s-a transformat într-un chin de când ministerul sănătăţii i-a refuzat vaccinul care îi permitea o viaţă normală.

Serul, în valoare de 4.000 de lire sterline, îi oferea imunitate la peste 74 de factori alergeni, făcându-i viaţa puţin mai uşoară. Intervievate de jurnaliştii britanici de la Daily Mail, autorităţile sanitare au declarat că au întrerupt vaccinul şi pentru că nu a existat o evidenţă care să arate că acel ser îi face bine sănătăţii.

Sarah poate să mânânce numai câteva alimente: păstăi de fasole, brocoli, orez şi cartofi, însă chiar şi atunci când consumă aceste produse stomacul ei le digeră foarte greu, provocându-i dureri mari.









×
Subiecte în articol: alergii Ministerul Sănătății
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close