Antena 3 CNN Externe O femeie din Florida a fost dată jos din avion cu forța, după ce a refuzat să poarte mască și ar fi scuipat ceilalți pasageri

O femeie din Florida a fost dată jos din avion cu forța, după ce a refuzat să poarte mască și ar fi scuipat ceilalți pasageri

Adelaide Schrowang, în vârstă de 23 de ani, a fost scoasă dintr-un avion al companiei Delta după ce a creat haos în timpul zborului, agresând ceilalți pasageri.

O femeie din Florida a fost dată jos din avion cu forța, după ce a refuzat să poarte mască și ar fi scuipat ceilalți pasageri
Sursa foto: Captura Youtube
de Alexandra Ionescu    |    13 Iul 2021   •   10:55

Personalul avionului a insistat ca Adelaide Schrowang să poarte mască chiar de la urcarea în aeronavă, dar aceasta a refuzat, s-a certat cu stewarzii și a scuipat ceilalți pasageri. 

Reuzul de a purta mască contravine regulilor de zbor, care cer fiecărui pasager să poarte mască în timpul călătoriei cu avionul. Legea a intrat în vigoare în 13 septembrie. 

Însoțitorii de zbor au spus că atunci când femeii i s-a cerut să coboare din avion, aceasta s-a înfuriat și a început să scuipe ceilalți pasageri.

A fost chemată poliția pentru a o debarca, după ce  Schrowang a refuzat să-și părăsească locul. Chiar și după sosirea ofițerilor legii, femeia a refuzat în continuare să se ridice de pe scaun, și a început să urle la ei. 

”Nu-mi respectă drepturile fundamentale” a strigat ea. 

Poliția a imobilizat-o cu cătușe, și a dat-o jos cu forța din avion.

”Cu ce drept îți pui mâinile pe mine? Ce anume din ceea ce fac îți dă dreptul să mă atingi?”, a continuat Schrowang.

”Uite care e treaba: o să te dau jos din avion”, i-a explicat calm unul dintre polițiști. 

Raportul poliției spune că femeia a fost violentă și agresivă și pe drumul către secția de poliție. 

A fost arestată, iar cauțiuneaa a fost stabilită la 20.000 de dolari. 

Acesta este unul dintre ultimele incidentele cu care se confruntă companiile aeriene; de la începutul lunii ianuarie, au fost nu mai puțin de 3000 de cazuri de comportament inadecvat din partea pasagerilor. 

×
Subiecte în articol: avion incident fara masca
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close