Antena 3 CNN Externe O femeie și-a pierdut complet controlul când a aflat că există o problemă cu biletul său de avion: "Nu-mi da banii înapoi, tu o să plătești pentru asta"

O femeie și-a pierdut complet controlul când a aflat că există o problemă cu biletul său de avion: "Nu-mi da banii înapoi, tu o să plătești pentru asta"

O femeie și-a pierdut controlul când un angajat al unei companii aeriene i-a comunicat că există o neconcordanță în privința rezervării zborului ei.

O femeie și-a pierdut complet controlul când a aflat că există o problemă cu biletul său de avion: "Nu-mi da banii înapoi, tu o să plătești pentru asta"
Sursa foto: Twitter I @siete_letras
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iul 2023   •   13:18

"O pasageră a reacționat violent când a fost înștiințată că trebuie să finalizeze achiziția zborului ei.

Se pare că doamna a încercat să facă plata cu mai multe carduri de credit fără succes, determinând sistemul nostru de prevenire a fraudelor să emită o alertă de securitate”, a transmis compania aeriană.

María Guadalupe, în vârstă de 56 de ani, este acuzată că a deteriorat echipamentele și că a tulburat liniștea pentru că ar fi trântit la pământ patru monitoare de computer și patru scanere portabile de coduri de bare.

Aceasta a fost arestată și eliberată ulterior, după ce a fost de acord să plătească pagubele.

Citește șiUn turist rus s-a lăudat pe o plajă din Turcia cu crimele comise în Ucraina. Ce a urmat

Se pare că situația a luat amploare când Guadalupe ar fi cerut rambursarea unei călătorii.

"Dacă nu vrei, nu-mi da banii înapoi. Nu-mi pasă, dar asta o să te coste. Nu-mi da banii. Dar tu o să plătești pentru asta”, a strigat femeia, în spaniolă către un agent, în timp ce stătea deasupra cântarelor de bagaje ale companiei aeriene, potrivit Daily Mail.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close